In de kijker: Bekijk de prachtige video over SUPYOGA bij ons op de club.

(¯`·._.· Vergeet U Uw lidmaatschap niet te hernieuwen?. ·._.·´¯)

fuon

Eerstvolgende clubactiviteit: [Sunday 08/Dec/2019] Windsurfing for Life - Windsurfen, Suppen en Kayakken voor het goede doel. Google+
  Pagina's > Reglement watervlak (Laatst aangepast op 2007-08-15)

Laatste update op pagina: Tarieven op 2019-04-29 

Activiteiten  Foto's  Bestuur  Tareiven
       
  Activiteitenkalender
  Sponsers & Partners
  Word monitor!
  Windvoorspellingen
  SurfSafe!
  Sitemap
  Surfnieuwtjes Facebook
  + Windsurfclub ...
  + Windsurfschool ...
  + SUP ...
  + Junior Team ...
  + Activiteiten ...
  Shop
  Foto-Gallery
  Te koop
  Links
   Contacteer Ons
 
        
        
Zomer-Surf-Kampen - windsurfschool.be

ZOMER-SURF-KAMPEN 2017

Dé topper van onze windsurfschool!

Nog nooit gewindsurft ?!?! Dan moet je deze zomer bij ons zijn :-) Tijdens de zomervakantie draait onze windsurfschool twee maanden op volle toeren en staat ze open voor iedereen. Deze pagina gaat over onze Zomer-Surf-Kampen, stage's (externaat) van 1 week (maandag tem vrijdag, tijdens de zomervakantie). Klik hier voor meer informatie over onze andere surflessen.

zsk
In juli & augustus richten wij ZOMER-SURF-KAMPEN in. Met aangepast & recent surfmateriaal kunnen jongeren vanaf 10 tot 16 jaar leren windsurfen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze monitors; allen in het bezit van hun diploma 'initiator windsurfen' of hoger. WSC Alleman (divisie windsurfschool) is door de VYF (Vlaamse Yachting Federatie) erkend als surfschool, met een bijkomende vermelding voor onze jeugdwerking! Wij zijn daardoor tevens internationaal erkend door de I.S.S.A. (International Sailing Schools Association). Het kwaliteitslabel van de VYF houdt in dat de windsurfschool school beantwoordt aan een hele resem voorwaarden op het vlak van veiligheid, surfmateriaal, accommodatie, cursusmateriaal, verzekeringen,scholing van de lesgevers, enz.

Na een cursus van een week hebben de meeste kandidaten voldoende ervaring om alleen te kunnen surfen. De cursussen worden georganiseerd van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Wij voorzien opvang vanaf 08:25h tot omstreeks 17:00h.

Voor volwassenen zijn privé lessen meer aangewezen. Deze kunnen zowel individueel als in groep tot 3 personen gegeven worden. Na afspraak met de monitor kunnen deze zowel s'avonds, als in het weekend gegeven worden. De prijzen vind je onder de rubriek 'surflessen'. De privé lessen starten reeds vanaf de maand mei.

De cursus omvat zowel theorie als praktijk & is zowel geschikt vor de absolute beginner als voor de meer ervaren surf(st)er. Op het einde van de stage ontvangen de deelnemers, na het afleggen van een theoretisch examen en een praktische proef, een Sport Vlaanderen (het voormalige BLOSO) brevet 'Basis Windsurfen' (*) of 'Evolutie 1'. Dit brevet is persoonlijk en vermeld de gevolgde opleiding(en), persoonlijke vorderingen en is dus ook een eigen logboek.

De prijs per week bedraagt 150.00 euro, in deze prijs is inbegrepen:

 • 5 dagen, aan 6 uur les per dag (30 uur)
 • Cursusboekje 'Basis windsurfen' of'Evolutie 1' en brevet VYF (na afleggen van examen)
 • Het gebruik van het clubmateriaal (plank, tuig - aangepast aan de leeftijd en kunnen van de cursist, surfpak & zwemvest)

Zelf te voorzien zijn:

 • Zwemkledij en 2 handdoeken
 • Surflaarsjes (oude turnpantoffels of sportschoenen zijn ook zeer geschikt)
 • Lunchpakket)
 • een kopie van je identiteitskaart
 • eventueel eerder behaalde diploma's

In het clubhuis hebben wij ook nog een brochure klaarliggen met wat meer informatie betreffende de surfopleidingen die bij ons gevolgd kunnen worden. Wij hopen alvast om U binnenkort op onze club te mogen verwelkomen voor een cursus op watervlak van het landelijke Hombeek, velen gingen U reeds voor...

Voor meer informatie kunt steeds volgende personen contacteren, wij helpen U met veel plezier verder:
Je kan ook steeds eens langskomen in ons clubhuis voor de nodige informatie. Openingsuren, adres en routebeschrijving kan U links in het menu terugvinden.
inscgr

Bezoek de website van de Vlaamse Yachting Federatie voor meer info omtrent deze voorwaarden. erkende surfschooliksurf


KALENDER

De voorziende data zijn: (indien de cursus volzet is zal dit op de site geplaatst worden)

Om de cursisten een perfecte begeleiding te kunnen garanderen is het maximum aantal deelnemers per stage 15.

inscgr

 • Bij voorkeur via het on-line inschrijvingsformulier: (link) Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op om de inschrijving verder af te handelen en wij geven U dan ook een referentienummber om op de overschijving te vermelden. Indien je binnen de 3 dagen geen bevestiging van ons ontvangt, neem dan aub cotact met ons op, dan is er waarschijnlijk iets misgelopen. 
 • Via e-mail surflessen@wsc-alleman.be 

De inschrijving wordt pas bevestigd na de ontvangst van het bedrag op onze clubrekening.

Betalingsvoorwaarden:
Annulering
Kosteloos annuleren kan op de dag van de inschrijving en de eerstvolgende werkdag. Daarna mits betalen van administratieve kosten van € 50 per kind.
Bij annulering tot 21 dagen vóór de start van de activiteit wordt het bedrag teruggestort verminderd met € 50 administratiekosten per kind.
Bij annulering binnen de 21 dagen vóór de start van, of tijdens de activiteit is geen terugbetaling mogelijk.

In geval van ziekte
In geval van ziekte verwittigt men de dag zelf de surfschool
(0476/73.11.77) en bezorgt men het doktersbriefje in de loop van de week.
Terugbetaling pro-rata kan aangevraagd worden indien het kind meer dan de helft van de periode ziek blijft. In dit geval worden 50 euro administratiekosten aangerekend.


VEELGESTELDE VRAGEN

Wat na het Zomer-Surf-Kamp!?

Het is zo dat onze vijver en het surfmateriaal enkel mag gebruikt worden door leden (voorlopige leden inbegrepen). Om de cursisten van een Zomer-Surf-kamp de mogelijkheid te geven om nog wat te oefenen of hun kennis wat bij te schaven, krijgen zij 10.00 EURO korting op het lidmaatschap (enkel geldig tijdens het lopende seizoen). Zo kunnen zij nog 5 maal gratis materiaal huren en genieten zij ook van de clubverzekering. Meer info op onze 'tarieven'pagina. Ook geven we op zaterdag gratis bijscholing aan onze jeugdleden, meer info op onze pagina 'Junior Team'

Wat breng ik mee?

 • Zwembroek/zwempak en 2 handdoeken
 • Waterschoenenmogen, maar zijn zeker niet noodzakelijk, ook oude sportschoenen zijn geschikt.
 • Zonnecrème
 • afhankelijk van de weersomstandigheden: dikke trui en jas om over je wetsuit aan te trekken tijdens de middagpauze.
 • Als je zelf een wetsuit (surfpak) hebt, mag je dit meebrengen. Indien niet, wij hebben er genoeg voor iedereen
 • eventueel eerder behaalde diploma's (basis windsurfen)
 • lunchpakket en eventueel een zakcentje

Is dit Zomer-Surf-Kamp ook geschikt voor gevorderden?

Onze Zomer-Surf-Kampen zijn zowel voor (absolute) beginners als voor de meer gevorderden. Het niveau van de lessen wordt aangepast aan de groep. Mogelijks wordt de groep in twee gesplits: Een groep beginners (basis windsurfen) en een groep gevorderden (evolutie 1).

(*) De houder van dit Europees Watersportpaspoort heeft de aangeduide brevetten behaald in een erkende surf- en zeilschool. De Vlaamse Yachting Federatie vzw (VYF) en het Verbond van Vlaamse Watersportverenigingen Recrea vzw (VVW) zijn erkende sportfederaties voor windsurfen en zijn erkend door: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Sport.Vlaanderen (het voormalige Bloso); het ministerie van verkeerswezen - Bestuur van Zeewezen en de Binnenvaart; en andere openbare besturen.


FISCALE AFTREK SPORTKAMPEN

Federaal minister van Financiën Didier Reynders heeft officieel beslist dat de fiscale aftrek ook geldt voor de sportkampen. De helft van de kosten van de deelname aan een sportkamp kunnen de ouders aftrekken van hun personenbelasting tot maximum 11,20 euro per dag per kind. Daarmee worden de sportinitiatieven ten opzichte van de vakantieopvang in het jeugdwerk gelijkgeschakeld. De beslissing zal door de sportsector zeker gewaardeerd worden. De fiscale maatregel is immers een extra steuntje in de rug om ouders aan te moedigen hun kinderen te laten kiezen voor het jeugd- en/of sportkamp.
Het maximaal aftrekbare bedrag is beperkt tot 11,20 € per opvangdag per kind. Deze regeling is van toepassing gemaakt met terugwerkende kracht sinds 1 januari 2005. Vanaf je belastingaangifte 2006, inkomsten 2005, zijn ook de opvangkosten voor een sportkamp aftrekbaar. Dit voor zover je zoon of dochter de 12 jaar niet bereikt hebben. Op aanvraag sturen wij je een fiscaal attest met bijlage. Beiden dienen gevoegd te worden bij uw belastingaangifte. Op het fiscale attest staan, naast de algemene gegevens, het totaal aantal opvangdagen in 2011 en het totale bedrag.
Op de bijlage van het fiscaal attest staan deze gegevens opgesplitst per activiteit. Onderaan deze bijlage kan je ook het totaal aftrekbaar bedrag vinden. Let op dit totale aftrekbaar bedrag kan verschillend zijn van het totaal ontvangen bedrag omdat de aftrekkost per dag geplafonneerd werd op 11,20 euro.

Wij hopen jou van dienst te zijn met deze attesten en de informatie.
We danken je alvast voor het vertrouwen dat je aan ons schonk om uw kinderen sportief op te vangen.Ook in 2009 staan we klaar om uw zoon of dochter een sportieve vakantieperiode te bezorgen.

Back to Top

SOCIAL STUFF
CONTACT US
CLUB DETAILS


   
wscallemanbe1on Google+
contact
Kom langs in ons clubhuis
email
info@wsc-alleman.be
surflessen@wsc-alleman.be
tel 0476/73.11.77 (tijdens de openingsuren)
twitter
Windsurfclub Alleman vzw
Eglegemvijver / Eglegemweg
2811 Hombeek (Mechelen)

IBAN: BE39 0011 6543 7519

GPS: N51.011513 E4.449227

© Windsurfclub Alleman, 2004-2015 (disclaimer)