In de kijker: Bekijk de prachtige video over SUPYOGA bij ons op de club.

(¯`·._.· Vergeet U Uw lidmaatschap niet te hernieuwen?. ·._.·´¯)

fuon

Eerstvolgende clubactiviteit: [Sunday 08/Dec/2019] Windsurfing for Life - Windsurfen, Suppen en Kayakken voor het goede doel. Google+
  Pagina's > JT Wat is (Laatst aangepast op 2009-03-08)

Laatste update op pagina: Tarieven op 2019-04-29 

Activiteiten  Foto's  Bestuur  Tareiven
       
  Activiteitenkalender
  Sponsers & Partners
  Word monitor!
  Windvoorspellingen
  SurfSafe!
  Sitemap
  Surfnieuwtjes Facebook
  + Windsurfclub ...
  + Windsurfschool ...
  + SUP ...
  + Junior Team ...
  + Activiteiten ...
  Shop
  Foto-Gallery
  Te koop
  Links
   Contacteer Ons
 
        
        

Het hoofddoel is leren beter windsurfen in kameraadschappelijke sfeer onder het motto 'Leren van Elkaar'. Wat gaan we zoal doen tijdens de trainingen? Ieder op zijn niveau kan technieken bijschaven, om te beginnen die van 1e en 2e graad, Freestyle surfen, fun enz..., daarbuiten gaan we deelnemen in groep aan een aantal clubactiviteiten. We gaan ook buitenshuis windsurfen, zowel naar grotere wateroppervlakten als naar andere clubs om deel te nemen aan evenementen. Kortom alles wat we tof vinden gaan we doen.

De trainingen gaan terug om de twee weken door van 13.30u tot 17.00u. Kom zeker op tijd om je materiaal op te tuigen en je om te kleden. We hebben ook dit jaar nieuw materiaal aangekocht zodat iedereen een goed zeil op maat heeft. Kom ze zeker eens testen!

We zitten ook op facebook, de recentste nieuwtjes vind je allemaal op de pagina van Windsurfclub Alleman. Op zoek naar kortingen op surfmateriaal, wedstrijden en meer? Neem dan een kijkje op de pagina van onze sponsor Pacific Boardshop en word er als de bliksem vriendjes mee.

Vrienden die bij het juniorteam willen komen en kunnen surfen zijn altijd welkom op onze trainingen! Vrienden die nog niet kunnen surfen en bij het juniorteam willen komen, kunnen IkSURF lessen volgen, naar de watersportdag komen, een Zomer-Surf-Kamp meedoen of privéles volgen. Eens ze de basis doorhebben, kunnen ze mee. En anders steeds welkom op ons zonnig terras!

Vragen, opmerkingen, een logistiek probleem om ergens te geraken, je kan eens niet komen trainen of ...

De activiteitenkalender kun je ook terugvinden op www.wsc-alleman.be/kalender Geef ons even een seintje als je niet kan komen.

trainersstaf: Karlijn, Els, Vincent & BartJUNIOR TEAM - ARCHIEF PAGINA
Seizoen 2008

DOWNLOADS

pdf
[BR-250-1196] - Opening surfseizoen 2009
pdf [BR-250-1227] - Clubuitstap naar Brouwersdam
pdf [BR-250-1324] - Opening surfseizoen 2010
pdf [BR-250-1424] - Opening surfseizoen 2011
pdf [BR-250-1428] - Opening surfseizoen 2013
html BR-250-1014 / 19 maart 2008 / Brief betreffende de openingstraining 2008


Seizoen 2007

Uitstap Oceade 25 november 2006

Momenteel geen verslag van deze activiteit online.

Momenteel geen verslag van deze activiteit online.BR-250-589 / 1 november 2006 / Brief betreffende de winteractiviteiten van het vernieuwde juniorteam.
BR-250-644 / 1 februari 2007 / Brief betreffende de 2e winteractiviteit van het vernieuwde juniorteam.
BR-250-713 / 27 maart 2007 / Brief betreffende de eerste training van het vernieuwde juniorteam.
BR-250-883 / 27 juli 2007 / Brief betreffende de (na)zomer activiteiten van uw juniorteam.


Klik hier voor het overzicht van seizoen 2006.

 

Weekend Nieuwpoort 2006

Februari 2006

 

Hey, hallo, dag JUNIORS

 

Vooreerst wens ik u allen een prachtig en fantastisch surfjaar 2006.  We zullen er alvast voor zorgen dat het vooral fantastisch zal worden. Hiervoor zijn reeds grote plannen gemaakt. Kijk alvast naar de kalender 2006 en schrijf nu alle data in uw agenda en in die van uw ouders, zodat zij ook weten waar jullie uithangen dit seizoen.

 

Mis vooral de start van het seizoen niet. De eerste training gaat door op paaszaterdag 2006 om 13.00 uur. Ik ben benieuwd om jullie allen terug te zien. Ik stel voor om na het lezen van het clubblaadje even de sportkledij aan te doen en u nu al fysiek voor te bereiden om wat komen gaat. Een beetje joggen, zwemmen, fietsen, conditietrainingen en wat nog allemaal meer om dan in topconditie te starten met het surfseizoen.

 

Dit jaar is er een totaal nieuw programma voorzien voor  juniors -17 jaar buiten onze clubtrainingen. Het VYF is namelijk van plan om 16 trainingen te organiseren op woensdag namiddagen. Deze trainingen zouden doorgaan in 4 verschillende clubs van het Antwerpse met name onze buurclub WVD, Hazewinkel, Broechem en ALLEMAN.  De trainers van elke club worden dan bijgestaan door iemand van het VYF (alvast toch 8 trainingen). Er zal gevaren worden met de BIC Techno 293  One design of classic.

 

Het clubbestuur heeft alvast de intentie om 4 nieuwe BIC Techno Classic planken aan te kopen zodat we er dan in totaal 5 hebben.

 

Ik zou dan ook graag zien dat we minstens 5 juniors bereid gaan vinden om hieraan te kunnen deelnemen. Ik vermoed toch dat er heel wat bij zijn, die dit graag zouden doen. 8 trainingen gaan zeker al door in Hombeek, dus dat opent toch al wat mogelijkheden in verband met de verplaatsingen. Om uw ouders wat te overtuigen zou ik u al willen aanmoedigen om schitterende schoolresultaten te behalen, dat doet deugt en helpt om woensdagnamiddag weg te mogen.

Ik weet nog niet wanneer de trainingen starten, maar op onze eerste training zal dit waarschijnlijk wel geweten zijn. Diegene die zeker al weten dat ze kunnen meedoen, mogen dat direct laten weten. Zij krijgen voorrang om met de nieuwe planken te varen.

In dit kader zouden ook 3 interclubwedstrijden gehouden worden. Ik maak me sterk dat we veel kans gaan maken.

 

Dit jaar gaan we terug op weekend naar Nieuwpoort in het weekend van 1/2/3 september 2006. Let op wat er vallen dit jaar kortingen te verdienen op de deelnemersprijs. Het zit namelijk zo. Wie erin slaagt om tegen die tijd op 5 trainingen aanwezig te zijn krijgt een fikse korting. Juist ook, voor wat hoort wat. Natuurlijk mag iedereen meegaan, dat staat vast, maar het prijskaartje kan je zelf bepalen.

 

Vorig jaar heeft de club een schitterend resultaat geboekt in het Antwerps Surfcircuit. We hopen het dit jaar zeker zo goed te doen, misschien nog beter. Ik roep dan iedereen ook op om in grote getallen mee te doen aan dit evenement, ook de niet juniors. Dit surfcircuit zal doorgaan te Hombeek bij WVD o 5 mei, op 5 augustus bij Hazewinkel (juniortraining + Big Techno wedstrijd), op 9 september te Broechem, op 24 september op het Veerse Meer en tenslotte in onze club op 30 september.

 

Zo als je je agenda nu goed hebt ingevuld zijn alle zaterdagen zo goed als volzet, goed hé. Tijdens de maand juli rusten we wel wat uit, maar vergeet dan niet naar de SPLASH te komen.

 

Wel beste juniors moedig iedereen aan om met ons mee te komen want je weet het is hier toffe pret.

 

Vele surfgroeten.

 

Uw trainer

Kris

 

 

Maart 2005

Junior team - Alleman

Een nieuwe start voor het juniorteam 2005.

Betreft: Een nieuwe start voor het juniorseizoen 2005.

 

Beste Juniors,

 

Het is een lange mooie winter geweest en toch heb ik het gevoel dat de laatste training maar net achter ons ligt. Jammer maar helaas is het er niet van gekomen om een winteractiviteit te organiseren.

Dit kan alleen maar betekenen dat we meer energie over hebben voor een spetterend nieuw seizoen. Ongetwijfeld hebben jullie de kalander er al eens op na gekeken.

Let wel op, de eerste training gaat door op zondag 17 april 2005 om 13.00 uur en daarna om de veertien dagen op zaterdagnamiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. In juli kennen we de traditionele zomerstop om er dan weer in te vliegen in de maand augustus.

Uiteraard niet te vergeten het weekend in Nieuwpoort, dat dit jaar doorgaat van vrijdagavond 2 september 2005 tot zondagnamiddag 4 september. Reserveer deze datum al in uw agenda.

Zoals jullie weten is iedereen welkom tussen de 10 en 20 jaar. Voor nieuwe juniors is het de bedoeling dat zij eerst al een vorm van surfinitiatie hebben genoten, zodat de basistechnieken al gekend zijn. Hiervoor kan je ook terecht in onze club. Het basisidee van het juniorteam is in de eerste plaats SAMEN windsurfen en SAMEN van elkaar leren, en zo zal het dit jaar ook zijn.

Vorig jaar hebben we al kunnen zien dat er fantastisch goede surfers bij zijn, zowel op de korte plankjes als op de longboards. Er valt heel wat te beleven en te leren, zelfs uw ondergetekende trainer kan van jullie nog bijleren.

In het voorjaar gaan we ons vooral concentreren op het behalen van de brevetten. Hier is nogal wat vraag naar, gezien dit ook meer en meer een vereiste wordt om in het buitenland te kunnen windsurfen. (bijvoorbeeld voor het huren van materiaal). Voor het najaar denken we eraan om toch eens meer buitenshuis te gaan en te surfen op grotere watervlakken, maar daar uiteraard later meer over.

 

Tussendoor is het ook de bedoeling dat de juniors deelnemen aan tal van activiteiten die door onze club worden georganiseerd. Denken we hier vooral aan het deelnemen aan het Antwerps Surfcircuit, de Watersportdag, de SPLASH enz.

Dus eigenlijk ben je wel elke week met windsurfen bezig.

Ik hoop jullie allen terug te zien op 17 april 2005 of op de volgende trainingen. Bovendien hoop ik ook vele nieuwe juniors te mogen begroeten. Voor alle ouders die vragen hebben, zij kunnen ons altijd contacteren en zij zijn zeker welkom op de trainingen, vooral op 17 april 2005 om al direct de fantastische sfeer op te snuiven. Voor de twijfelaars, bekijk de foto’s eens van vorig seizoen op de website. De beelden spreken voor zich.

Tot dan,

Kris Verlinden

 

U zal ook getraind worden door Jan Van de Elst en Patrick Bastini. Gaby Duerinck, Luc Pruymboom en Davy Suys zorgen voor de praktische werking van het team.

 

 

 

Kris Verlinden & Gaby Duerinck 03/844.42.64 kris.verlinden@wsc-alleman.be
Patrick Bastini 03/457.24.08 patrick.bastini@wsc-alleman.be
Davy Suys 0477/67.91.34 davy.suys@wsc-alleman.be
Jan van der Elst - jan@wsc-alleman.be

Luc Pruymboom 03/645.43.54 luc.pruymboom@wsc-alleman.be
 

 

 

 

 

Februari 2004

 


Junior team - Alleman

Een nieuw seizoen, een nieuwe start

Tijdens de winterperiode is het clubbestuur in contact gekomen met een aantal enthousiaste ouders en jongeren, die nieuwe impulsen wensen te geven aan de club. Er is een ambitieus plan om een junior team op te richten.

Alle leden tussen de 10 en 20 jaar zijn welkom. De enige voorwaarde is kunnen windsurfen van A naar B. Het is de bedoeling te starten op 17 april 2004 om 13.00 uur. Daarna gaan de trainingen, zo noemen we dat dan, door om de veertien dagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. (Zie agenda clubactiviteiten.)

Het hoofddoel is leren beter windsurfen in kameraadschappelijke sfeer onder het motto 'Leren van Elkaar'. Wat gaan we zoal doen tijdens de trainingen? Ieder op zijn niveau kan technieken bijschaven, om te beginnen die van 1e en 2e graad, Freestyle surfen, fun enz..., daarbuiten gaan we deelnemen in groep aan een aantal clubactiviteiten. We gaan ook buitenshuis windsurfen, zowel naar grotere wateroppervlakten als naar andere clubs om deel te nemen aan evenementen. Kortom alles wat we tof vinden gaan we doen.

Zo zal er ook een weekend worden georganiseerd naar Nieuwpoort tijdens het eerste weekend van september.


Heb ik jullie nieuwsgierigheid opgewekt aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur van Alleman of één van onderstaande personen.

Wat moet ik nu doen?

Gewoon komen op 17 april 2004 tegen 13.00 uur. Ook wanneer je nog geen materiaal bezit is dat geen enkel probleem, want het bestuur heeft beslist dat al het materiaal tijdens de juniortrainingen gratis mag gebruikt worden. Zelfs uw 10 beurtenkaart voor de -18 jarigen blijft behouden.

Mis dit niet, wij garanderen een uitzonderlijk surfplezier.

De trainingen worden georganiseerd door Kris Verlinden (BLOSO-trainer), Gaby Duerinck (Kapitein aan wal), Patrick Bastini (Wedstrijdspecialist) en niet te vergeten Davy Suys (Clubmonitor en jeugdbegeleider).

De ondersteuning van het team buiten het clubbestuur zal gewaarborgd worden door Luc Pruymboom (zeilfanaat) en Marc De Bruyn (diplomaat). Als jullie het één en ander wensen te melden, dan moet je bij hen zijn. Zij zullen jullie heel graag helpen.

Referenties:

Kris Verlinden & Gaby Duerinck 03/844.42.64 kris.verlinden@wsc-alleman.be
Patrick Bastini 03/457.24.08 patrick.bastini@wsc-alleman.be
Davy Suys 0477/67.91.34 davy.suys@wsc-alleman.be
Luc Pruymboom 03/645.43.54 luc.pruymboom@wsc-alleman.be
Marc De Bruyn 03/844.34.26 marc.de.bruyn@wsc-alleman.be

Algemeen: juniorteam@wsc-alleman.be

Back to Top

SOCIAL STUFF
CONTACT US
CLUB DETAILS


   
wscallemanbe1on Google+
contact
Kom langs in ons clubhuis
email
info@wsc-alleman.be
surflessen@wsc-alleman.be
tel 0476/73.11.77 (tijdens de openingsuren)
twitter
Windsurfclub Alleman vzw
Eglegemvijver / Eglegemweg
2811 Hombeek (Mechelen)

IBAN: BE39 0011 6543 7519

GPS: N51.011513 E4.449227

© Windsurfclub Alleman, 2004-2015 (disclaimer)