In de kijker: Bekijk de prachtige video over SUPYOGA bij ons op de club.

(¯`·._.· Vergeet U Uw lidmaatschap niet te hernieuwen?. ·._.·´¯)

fuon

Eerstvolgende clubactiviteit: [Sunday 08/Dec/2019] Windsurfing for Life - Windsurfen, Suppen en Kayakken voor het goede doel. Google+
  Pagina's > Antwerps Surfcircuit (Laatst aangepast op 2015-02-19)

Laatste update op pagina: Tarieven op 2019-04-29 

Activiteiten  Foto's  Bestuur  Tareiven
       
  Activiteitenkalender
  Sponsers & Partners
  Word monitor!
  Windvoorspellingen
  SurfSafe!
  Sitemap
  Surfnieuwtjes Facebook
  + Windsurfclub ...
  + Windsurfschool ...
  + SUP ...
  + Junior Team ...
  + Activiteiten ...
  Shop
  Foto-Gallery
  Te koop
  Links
   Contacteer Ons
 
        
        
IkSurf - windsurfschool.be

Antwerps Surf Circuit

Wat is het Antwerps Surfcircuit (ASC)?
Het ASC is een samenwerkingsverband tussen de surfclubs van de provincie Antwerpen, die elk een wedstrijd gratis openstellen voor de leden van de deelnemende clubs. Het is een regelmatigheidscriterium, want het is de bedoeling zoveel mogelijk deelnemers aan elke wedstrijd te laten deelnemen.

Hoe gebeurd de puntentelling?
Elke deelnemende club richt haar wedstrijd in zoals ze het wenst. De enige vereiste is dat een individueel klassement van de wedstrijd opgemaakt en overgemaakt wordt aan de organisatie. Voor elke wedstrijd wordt aan een deelnemer een aantal punten toegekend gelijk aan zijn rangschikking. Voor het niet deelnemen aan een wedstrijd worden punten toegekend gelijk aan het aantal deelnemers plus 1, met een minimum van 40. Het individueel eindklassement wordt bepaald door de som van de punten voor elke wedstrijd MIN deze van de slechtste.

Zijn er prijzen te winnen?
Voor het eindklassement is een prijs voorzien voor de eerste 3 van de categorie juniors, seniors, masters en super masters. Hiertoe legt elke club 65.00 euro uit en de totale som wordt verdubbeld door Pacific Boardshop, onze gulle sponsor, en dan ter beschikking gesteld onder de vorm van cadeaubons bij Pacific.

Is er ook een prijs voorzien voor de beste club?
De Beker van Antwerpen is een trofee ter beschikking gesteld door de federatie en deze wordt toegekend aan de winnende club. Het clubklassement wordt opgemaakt door de punten van de eerste 5 leden van elke club in de individuele eindrangschikking samen te tellen.

Wie neemt er zoal deel aan het Antwerps Surfcircuit?
Aan het ASC nemen alle soorten surfers deel, van de beginende juniors (9 tot 12jaar), over de top van de Mistral en Race Board wedstrijdsurfers, tot de super masters van meer dan 50 jaar oud. Het is de ideale gelegenheid voor de recreant die ook eens wil weten wat hij/zij ervan terechtbrengt in een wedstrijd om te beginnen met wedstrijdsurfen.

Opmerking:
Leden van niet deelnemende clubs zijn ook welkom en zij delen in de prijzen voorzien voor elke wedstrijd afzonderlijk. Voor hen vraagt elke club haar normaal deelnemersgeld.

Met dank aan Patrick Block & Marcel De Bock (+)

Back to Top

SOCIAL STUFF
CONTACT US
CLUB DETAILS


   
wscallemanbe1on Google+
contact
Kom langs in ons clubhuis
email
info@wsc-alleman.be
surflessen@wsc-alleman.be
tel 0476/73.11.77 (tijdens de openingsuren)
twitter
Windsurfclub Alleman vzw
Eglegemvijver / Eglegemweg
2811 Hombeek (Mechelen)

IBAN: BE39 0011 6543 7519

GPS: N51.011513 E4.449227

© Windsurfclub Alleman, 2004-2015 (disclaimer)